sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Kempele

Sissireissu. Sanan varsinaisessa merkityksessä.

Matka alkoi eka siirtymällä Korsoon, josta sain mukaani Flairyn ja siirryttiin Elinan autoon. Siitä toka stoppi Hyvinkäällä jossa vaihdettiin vielä isompaan autoon ja matka kohti Kempelettä alkoi klo 23.45.

Pari stoppia otettiin matkalla ja katsottiin että etenkin porukan junnut matkustivat mukavasti ja kävivät välissä vessassa. Itse kerkesin parit torkut ottamaan ennen saapumista 3 min ennen ell tarkin alkua Kempelehallille :D

Lauantai menikin rattoisasti. Jännitin Maisan arvostelua Kristiinalla, mutta paljon kehuja pimu sai, erityisesti värijakaumasta joka on, myönnettäköön, aina pysäyttävä. TP valinnoissa vastassa oli Elinalla asuva Noxx pitkätukka hopeatabby, mutta Maisa vei TP sitten kotiin.

Flairy *Efi* oli arvostelussa Pialla. Kehuja tuli koosta, päästä ja korvista. Vastassa TPssä Sultsinoiden suklaatäplä ja mammaa jännitti simona. Kuitenkin kokonaisuudella Efi nappasi TPn ja sain hieman tuulettaa, kaksi omaa kasvattia vastakkain paneelissa!

Paneelissa sitten Efi voitti molemmilla äänillä hienosti käyttäytyvän siskonsa. Olen niin ylpeä molemmista lapsukaisista! Itse sain olla esittämässä Efin BOB pentujen paneelissa, koska on epävirallinen luokka. Pentujen BOBin vei kuitenkin Katin norski-miäs. Ehkä hieman naureskeltiin, koska pentujen BOB paneelissa oli Merjan PER, Katin NFO ja mun SYS sekä burma. Kun Katin ja Merjan kanssa tekee kimpassa assarina niin on hauska olla sitten omien kasvattien kanssa vastakkain paneelissa :D

Lauantai-ilta meni rattoisasti Meemun ja Jounin asuntoautolla syöden ja jutellen, Jouni tekee NIIN hyvää ruokaa! Pisteet siitä. Kuitenkin kun oli jo pe aamuna herännyt klo 6.30 niin la iltana silmä alkoi painamaan siinä kympin jälkeen ja vedin peiton korville.

Sunnuntai aamu olikin sitten äksöniä täynnä, siitä ei sen enempää :D :D

Molemmat kissilapset arvostelussa Marteinilla ja myöhäisessä iltapäivässä. Maisa sai paljon kehuja kaikesta, erityisesti tuo värijakauma oli tuomarin mielestä hätkähdyttävä, hyvä Maisa!

Efi sitten olikin toinen juttu: silmät saisivat olla sinisemmät, silmän muoto vinompi, kropan väri vaaleampi ja valkoista enemmän. Mä olin jo että iiks, eikä, kun mun mielestä Efi on just hyvä, mutta suora palaute on aina parasta. TP valinnassa sitten pähkittiin ja pähkittiin, mutta kokonaisuutena Efi oli tällä kertaa siskoaan parempi.

Paneelissa su vastassa oli Sultsinan suklaatäplä ja ajattelinkin, että tuskinpa Efi yhtään ääntä saa. sai kuitenkin ja molemmilla äänillä Efi myös sunnuntaina KP pentu! Wuup Wuup! Hauskinta tässä on, että Hobitit ovat syntyneet tasan samana päivänä kuin Kimmon ja sisarusten pentue ja Kempeleen näyttely oli myös Kimmon eka näyttely!

Näyttelyn jälkeen auton nokka kohti etelää, pari pissapysäytystä, yksi Beaglen pusutauko ja sitten sama setti toisin päin: Hyvinkää-Korso-Hki paitsi että kävin viemässä vielä pari sinistä unelmaa omistajalleen takaisin. Laskeutumisaika kotona 02.00 :D, sillälailla!

Iso kiitos kaikille vkl naurattaneille, muksaa oli. Onnea Leenalle ja Jarille Maisan arvosteluista ja hienosta käytöksestä, mikä prinsessa! Ja onnea Ninalle, Efin toiselle omistajalle voitoista viikonloppuna.

Lopuksi kuvia viikonlopulta, kuvaajina allekirjoittanut ja Mirka Kivilahti.

Keskimaan Hobbit Fosco SYS n 03 *Flairy*










Keskimaan Maisa Maiden 4 JC OSH n 02






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Et voi kommentoida anonyymisti