tiistai 4. joulukuuta 2012

Selena Riikassa 1-2.12.12

KikaKika!!

Matka alkoi anivarhain perjantai aamuna, kun Kärjen Oraakkeli kurvas Ruumsterilla pihaan. Sitten pari matkalaista kyytiin ja kohti satamaa Keijon ohjastamana. Koska keli oli kuin morsian, oli paattimme myöhässä pari tuntia jo lähtöasemissa. Tämähän ei Tyttökuoro Tykyttävien vulvien matkaa häirinnyt, aamu vietettiin äänenavauksen parissa ja reissua hahmotellen.

Tässä tenoreiden näyte tyylistä:






C niinku Nananas

 
 
 
Laivamatka hieman veny, sillä aallot löivät 10 metrisinä vasten kulkuvälineen kylkiä. Keijo sekä Kärjen Oraakkeli vierailivat laivan tavarapuodissa aamuisen evästyksen jälkeen ja hyllyjen välistä kuuluikin useamman kerran pulloja ja muita lentäviä tavaroita väistellessä kommentti "Sillälailla". Jotain saimme shoppailtua kunnes puoti lyötiin kiinni loppumatkan ajaksi.

Tallinnan satamasta Keijo ohjasti Ruumsteria muutamien pysähtymisten kautta kohti Riikan kaupunkia suhteellisen  varmoin ottein; luminen keli, etuveto, automaatti ja kitkarenkaat kun eivät olleet ihan tuttua kauraa :). Perille päästiin kuitenkin Baltpark hotelliin, joka oli oikeasti hinta-laatusuhteeltaan mainio.

Minulla oli mukana ainoastaa Kimmo menomatkalla, tuo rento täplämies joka ei turhista ressaa. Onnellinen se oli jälleen kerran matkasta ja nukkuikin koko yön viekussa *sydän*

"Tuu jo"




Lauantai aamuna näyttelypaikalle joka oli minullekin Riikan kävijänä uusi, hieno urheiluhalli. Tosi mukava tunnelma heti aamusta, hyvin tyylikäs ensivaikutelma tuli. Ja mikä hienointa, hallin sisäänkäynnissä osattiin selvästi ilmoittaa mitkä eläimet EIVÄT ole sallittuja xD






Lauantaina Kimmo arvostelussa Alexey S:llä. Paljon kehuja tuli koosta, silmistä, turkista. Hieman pyyhkeitä pienestä massusta, että on herra ollut ruoka-aikaan kotona ja korvat saisivat noin kookkaalle junnulle isommat ja alemmas sijoittuneet. Eniten mieltäni lämmitti TUROKin sunnuntaisen arvostelun vuoksi sanat ja maininta setelissä: TÄYDELLINEN bicolor!! Tämä lämmittää pääasiassa valkolaikkuja kasvattavaa, tai siis sellaista joka niitä pääasiassa haluaa kasvattaa. Koska Kimmo oli ainut junnu tuomarilla, sai se käteensä niminointi lapun. Hommasin sille hyvän assarin, Steffin kantamaan sitä paneelissa. Vastassa Anzelikan musta junnu, joka nappasi voiton molemmilla äänillä. Olen pienestä miehestä kuitenkin erittäin ylpeä, mikä SHOWMIES!

Näyttelyn jälkeen kohti hotellia viemään kyytiläistä pois, sitten käytiin nopeasti shoppailemassa ja illastamassa.

Sunnuntai aamuna anivarhain ylös, kamat kasaan ja kohti näyttelypaikkaa. Sunnuntaina Kimmo arvostelussa Adilla ja melkein heti aamusta. Kimmo sai erittäin hyvän arvostelun, taas kerran kehuja koosta, kuviosta, valkoisen määrästä, silmistä etc. Palautetta siitä, että korvat saisivat olla isommat ja alempana. Mieltä lämmitti sunnuntai aamuna Adin kommentti: "Pakko sanoa, että ihan MIELETTÖMÄN hieno kuvio! Mitkä täplät, mikä kontrasti! harvoin näkee nelosen kissalla tuollaista kuvioita *sydän*. Että hän oli katsonut sitä jo edellisenä päivänä paneelissa. Koska Kimmo taas ainut junnu tuomarilla, sai se nominointi lappusen.

Koska me olimme tulossa Tallinnasta vielä su-ma välisenä yönä takaisin, lähdimme kohti satamaan aikaisemmin. Kimmon tarkoitus oli tulla Ninan matkassa takaisin kotiin, jotta vältimme turhat reissaamiset. Sainkin Ninalta viestiä puhelimeen, että täplämies oli hävinnyt paneelissa molemmilla äänillä. Eipä haittaa kun jäbä on niin mainio.

Sunnuntaina Kimmo osallistui myös Speciaaliin "Snowflake" show:hun, johon saivat osallistua kaikkien kategorioitten (myös WCF) valkolaikkuiset 01, 02 ja 03 kissat. Mitään suurta menestystä ei tullut, pikkumies pönötti "tuomarin" käsittelyssä hienosti. Tämän show:n arvosteli saksalainen Andreas joka veti ihan tunteella, tosi jees!!

Kotimatka venähti myös, sillä lunta tuli vaakasuoraan... eli satamassa oltiin aika kalkkiviivoilla, laivaan, hyttikortit käteen ja pää tyynyyn :). Aamulla satamasta kotiin ja siinähän se, reissu tehtynä.

Pakko sanoa, että näyttely oli mukava, sai nauraa räkättää ihan jatkuvalla syötöllä. Oma matkaseurani; Kärjen Oraakkeli, Tuhma ja vieraileva suuruus oli mitä mainiointa. Magic Wand Moment sai melkein pissimään housuun :). Tältä matkalta jää niin loistavia muistoja, joita käydään läpi varmasti pitkään.

Iso Kiitos myös Ninalle, joka mahdollisti Kimmon näyttelyttämisen Riikassa ja huolehti pienen miehen takaisin kotiinsa Jannelle, joka on siis Kimmon iskä ja paperillakin K-Miehen sijoitusiskä. Aivan loistavassa kunnossa pieni suuri mies aina matkaan lähtee. KIITOS!!

Nyt siirrymme pienelle tauolle ja palaamme näyttelyasioihin myöhemmin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Et voi kommentoida anonyymisti