tiistai 13. marraskuuta 2012

Tapaus Kimmo

Kimmo mieshän palautui mulle kotiin jokin aikaa sitten, syyt on luettavissa aiemmista blogimerkinnöistä. Tiedän että ko merkintä aiheutti keskusteluakin, noh, mikäs sille mahtaa, kiitos mielenkiinnosta :)

Tilanne on siis ollut se, että Kimmo on laiskan aktiivisesti etsinyt itselleen uutta kotia, koska omassa kodissani on kolleja tarpeeksi. En kuitenkaan ole hullun lailla Kimmoa markkinoinut, koska sijoittaa sen halusin, pikkupoika kun kasvatuksellisesti on minulle tärkeä.

Kimmo siis melkein kuin itse valitsi itselleen kodin, Marian tuleva perhe tuli pentua katsomaan ja Kimmo vietti aikaansa perheen isän sylissä. Enhän minä asiaa tajunnut kuin vasta heidän käyntinsä jälkeen. Asiasta sitten keskusteltiin käynnin jälkeisenä viikonloppuna.

Näin ollen ajauduttiin tilanteeseen, että haluttiin kokeilla, miten Kimmo sopeutuu mahdolliseen uuteen kotiinsa, mitään ei lyöty lukkoon, koska suhteellisen nuori poika voi lauman muille kissoille olla uhka. Näin ei kuitenkaan ollut, vaan lauman muut kissat ottivat tulokkaan hienosti vastaan, yhdeltä ainoalta oli pihinää tullut.

Olen saanut loistavia uutisia Kimmon sopeutumisesta uuteen kotiinsa ja olemmekin tänään päättäneet yhdessä kodin kanssa, että Kimmo sinne jää. Kimmosta tulee siis Jannen kissa ja hänestä tulee sitten jossain vaiheessa Kimmon virallinen omistaja. Jannenhan Kimmo hurmasi :).

Onnea rakkaani uuteen kotiin!!

Kuvia Kimmosta: Nina & Janne









1 kommentti:

  1. ♥ Koti sai hienon kissan, iskä pojan ja kaikki asianosaiset ovat tyytyväisiä. Wo-hou! \o/

    VastaaPoista

Et voi kommentoida anonyymisti